Welcome home party møder DCC’s 20 års jubilæum

Det traditionsrige Welcome Home party for danskere i Hong Kong får i år et ekstra festligt islæt. I anledning af Danish Chamber of Commerce 20 års jubilæum bliver der serveret særligt skønne danske lækkerier, og der arbejdes på at importere underholdning fra Danmark. Målet er en festlig aften. Eventet er den 17. september og alle er velkomne.

En festlig aften

Welcome Home er en aften, der er blevet afholdt af Sømandskirken i en længere årrække. Målet er enkelt: at give nye og herboende danskere mulighed for at skyde den nye sæson i gang. Og den del af konceptet ændres heller ikke i år, ifølge præst Anders Skaanning Andersen. Men i DCCs jubilæum tilfører en ekstra dimension til arrangementet. Han siger:

”Vi bibeholder den del af arrangementet, hvor herboende danskere kan netværke med hinanden – og især nye tilflyttere kan blive introduceret til andre danskere i Hong Kong. Ved samtidig at fejre DCCs jubilæum er vi sammen i stand til at give aftenen en ekstra festlig dimension – og det er jo bare fantastisk både for kirken, DCC og danskerne.”

Det er nu tredje gang indenfor tre måneder, at de to danske organisationer arbejder sammen om at stable et arrangement på benene. Planlægningen er da også allerede godt i gang, og de ydre rammer er på plads. Location bliver Mariner’s Club i TST, og Den Danske Slagter vil stå for det kulinariske.

Dansk underholdning og en god fest

Udover at forkæle de lokale danskeres ganer arbejder styregruppen bag eventen på at få importeret noget god dansk underholdning – enten i form af en artist eller en stand-up komikker. Office Manager hos DCC Birgitte Larsen siger:

”DCC vil rigtig gerne give noget tilbage til danskerne i Hong Kong – og en god måde at gøre det på er via dansk underholdning. Om det bliver et band eller en komiker er ikke fastlagt endnu. Men der vil være et musikalsk indslag, som kan sørge for, at vi alle får en festlig aften.”

Office Manageren opfordrer folk til at følge med på Facebook for flere updates og sætte kryds i kalenderen den 17. september.

Tid: Klokken 19.00 lørdag den 17. september 2016

Sted: Mariner’s Club, Middle Road, TST

Pris: Prisen vil blive endelig fastsat, når programmet samt menu er på plads.