Om Kiosken

Vi specialisere os primært i danske vare der er svære eller meget dyre at købe på anden vis i Hong Kong. Er der noget særligt du savner fra DK som er bøvlet at have med i kufferten, eller kommer du bare ikke så meget i Føtex mere som du plejede, så skriv endelig til os med ønsker!

Målet er at tilbyde gode danske produkter i mindre omgang imellem forårs og julebasaren, til konkurencedygtige priser der samtidig støtter kirkens arbejde lokalt i Hong Kong. På nuværende tidspunkt har vi desværre ikke mulighed for at tilknyttet online betaling og udbringning sker kun i meget begrænset omfang efter aftale ved større køb. Afhentning er dog nemt i Danish Room i Kwai Ching (nær Lai King, MTR) eller Mariners Club i TST hver tirsdag kl 10. Husk at skriv i kommentarfeltet hvor og hvornår du ønsker at afhente dine vare.

En betingelse for kioskens eksistens er naturligvis opbakning danskerne i HK, og en forståelse for at vi gør det for jeres skyld mere end økonomien. Samtidig er vi udfordret på alle premisser fra lagerplads og leveringstid til holdbarhed på produkterne. Vi sælger ikke noget vi ikke selv vil anvende og skulle det ske, så bytter vi med et smil, er produkter for gamle men anvendelige sætter vi priserne ned eller giver gode tilbud,-

Sømandskirkens kiosk gik i maj 2016 online, med 55 forskellige importerede og primært danske varer!