Kulturelt

Arrangementer

Den Danske Sømandskirke i Hong Kong afholder i løbet af året forskellige arrangementer. Udover gudstjenester afholder vi også danske kulturelle arrangementer. 

Den årlige julebasar
Det største arrangement i Sømandskirken er julebasaren og indtægterne herfra udgør en stor del af kirkens økonomiske eksistensgrundlag. Der er altid brug for frivillige, både på selve dagen, men også i forbindelse med forberedelserne. Basaren kunne ikke eksistere uden hjælp fra de virksomheder og privatpersoner, som på forskellige måder bidrager.

Basaren finder altid sted den tredje lørdag i november i Mariners Club i Kwai Chung. På julebasaren findes der danske delikatesser, julepynt og meget andet, som vi får doneret. 

Legestue for børn

I Sømandskirken har vi af og til legestue for børn i alle aldre. Legestuen foregår primært på dansk, men kan børnene ikke dansk, kan de naturligvis alligevel være med. Vi leger, spiller, bager, laver mad og hygger. Vi bestræber os på at tilbyde noget særligt dansk som f.eks. at lave julehjerter, bage julesmåkager, pynte fastelavnstønden, male påskeæg og klippe gækkebreve mm. Forældrene kan drikke en kop kaffe, mens børnene leger. Foruden de almindelige gudstjenester, har vi nogle faste gudstjenester særligt tilrettelagt for børn f.eks. Fastelavn, Lucia og Halloween. 

Under menupunktet kalender kan man se de kommende begivenheder og tilmelde sig. Det koster et mindre beløb at deltage.

Andre arrangementer

Hver måned arrangerer vi også en form for hygge-aften for voksne med f.eks. spil, quiz eller lignende. Der vil altid være noget at spise og man kan købe drikkevarer i kiosken. Se kalenderen for datoer, tilmelding og pris.